Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care este ultima "perla" spusa de copilul dumneavoastra?

Raspuns mamica: "Eu si fetita ne facem des declaratii de iubire, intr-o zi mi-a spus "mami eu te iubesc pana in spatiul cosmic" termenul ei de comparatie la cat de mult ma iubeste , ma declar incantata si o intreb" mami, o sa ma iubesti si cand voi fi batrana?, atunci poate ma ajuti si imi mai aduci si mie cate-o cana de apa "... " da mami, dar poate o sa te poti tine si pe picioarele tale, ca eu o sa obosesc sa-ti aduc apa toata ziua""

Raspuns mamica: "Nu e tocmai o perla, dar aseara m-a intrebat cel mare daca statuia libertatii este baiat sau fata :) Zic dar tu ce vrei sa fie? -Baiat imi zice :D Atunci esti liber sa crezi ca e ce vrei tu sa fie, dar statuia libertatii este o doamna ii zic ."Ba nu ,este baiat ":))"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.