Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este prudent sa-mi las bebelusul sa doarma pe burta?

Raspuns mamica: "Nu este prudent daca are mai putin de 6 luni sa zic, atunci cand este nou-nascut doarme cu fata in sus sau putin inclinat intr-o parte poti sa-l pui insa zic pana la 6 luni deoarece cam pana la aceasta varsta nu prea poe ei singuri sa se intoarca, deci nu."

Raspuns mamica: "Inainte de un an nu e indicat sa-l lasi sa doarma pe burta. Daca totusi se intoarce pe burtica supravegheaza-l ca se poate sufoca. Invata-l sa doarma intr-o parte si apoi intoarce-l tu si pe cealalta parte la urmatorul somn sau pe spate ca sa fi sigura ca nu i se intampla nimic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.