Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Cum le spun parintilor mei ca sunt insarcinata?

Raspuns mamica: "Depinde, cum te astepti sa reactioneze? Depinde de varsta care o ai. Daca esti deja pe picioarele tale le spui si gata, le spui ca iti asumi responsabilitatea, ca iti doresti nacest copil si nu renunti la el orice ar spune ei, daca depinzi inca de ei le spui la fel doar ca ii rogi sa te ajute."

Raspuns mamica: "Depinde ce fel de relatie ai cu parintii tai, mai ales cu mama, care te poate sprijini in astfel de situatii. Oricat de grava ti s-ar parea situatia, tot timpul exista o rezolvare. Spune-i mamei tale adevarul. Chiar daca in prima faza nu v-a reactiona prea bine, ea e singura persoana care te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie in ceea ce te priveste pe tine si pe fatul din pantecul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.