Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilului meu ii este rau in masina, ce ar trebui sa fac ?

Raspuns mamica: "Inainte de a pleca cu masina sa-i dai copilului cu 2 zile inainte biotics baby si ii mai dai si in ziua plecarii si inca 2 zile dupa. Asta mi-a fost si mie recomandat si am vazut ca este eficient, asa ca iti recomand sa-i cumperi, dar inainte cu 2 zile incepi sa-i dai."

Raspuns mamica: "Aceiasi problema o am si eu cu fetita, cred ca la ea s-a instalat si o fobie fata de calatoria cu masina. Auzisem de niste bratari antigreata dar nu am apucat sa le cumpar pentru ca o prietena mi-a spus ca nu au avut nici-un efect la baietelul ei .... mi-a fost recomandat Cocculine, asta a avut efect asupra ei, a trebui sa mergem la tara 2 ore cu autobuzul si s-a simtit excelent ...asta trebuie dat cu o zi inainte de calatorie si in ziua calatoriei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.