Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Dintr-un concediu de nastere se poate trece direct in altul?

Raspuns mamica: "Da, se poatre trece din unul in altul daca copilul nu are implinit inca 2 ani. Deci daca ramai insarcinata cand copilul a facut in jur de 1 anisor si nasti pana sa faca 2 anisori poti sa iei indemnizatie in continuare si pentru al doilea copil, insa nu iti da pentru ambii copii, chiar daca nu are inca 2 ani."

Raspuns mamica: "Da, dar doar de doua ori. Adica daca aduci pe lume 3 copii, la intervale mai mici de 2 ani. Nu se diminueaza indemnizatia, nu te afecteaza cu nimic la contractul individual de munca. La al patrulea copil, deja intervine o ordonanta care cere ca celalalt parinte sa isi ia concediu, deoarece este o perioada mai mare de sase ani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.