Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Fetita mea de 4 ani nu are rabdare sa stea sa citim povesti. Isi propune, alege cartea si dupa nici 5 minute isi distrage atentia cu joaca incat renuntam. Cum sa procedez?

Raspuns mamica: "Varsta mami! Asa patim si noi, lipsa de concentratie. Eu as zice cand alegeti cartea sa dispara toate jucariile din jur, va asezati in pat impreuna, luati cartra, pastrati doar o lumina de veghe/veioza si cititi. Daca stiti dvs povestea, o mai scurtati putin."

Raspuns mamica: "Iti recomand sa nu insisti, pentru ca nu prea ai cu cine discuta. Acelsi lucru sa intamplat si la mine, alegea cartea, ma apucam sa citesc iar dupa cateva propozitii citite nu mai era interesata. Asa se intampa cu majoritatea copiilor. Ai nevoie de multa rabdare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.