Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Un bebelus are voie sa manance cereale pentru adulti?

Raspuns mamica: "Nu, un bebelus trebuie sa manance cereale pentru bebelusi, sunt cereale formula de la milupa, humana, nestle care eu le recomand cu incredere, topfer etc. sunt pe grupe de varsta incepand cu luna 4 jumate si sunt speciale pentru bebelusi, dupa varsta de un an poti sa incerci sa-i pui cateva in lapte de alea care vrei tu, daca sunt sanatoase si moi."

Raspuns mamica: "Depinde cat are bebelusul. Daca e mai mic de 6 luni - nu are voie sa manance cereale pentru adulti - se gasesc la farmacii cereale special concepute pentru ei pe grupe de varsta. Produsele de la Milupa si cele de la Nestle sunt foarte bune pentru bebelusi. Nestle au cereale si pentru adulti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.