Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand schimbi mancarea copilului pot apare blandute pe corp? De ce ?

Raspuns mamica: "Da, pot aparea, deoarece orice medic recomanda introducerea fiecarui aliment treptat, si nu mai mult de un singur aliment pe saptamana. Pot aparea blande ca urmare a unei alergii la alimentul respectiv. Desi depinde foarte mult si de varsta copilului si toleranta lui."

Raspuns mamica: "Sigur ca da, pot aparea, deoarece sunt copii care pot avea alergii la alimentele noi. De aceea trebuie introdus fiecare aliment treptat si cate putin, crescand de la o zi la alta. Trebuie sa mergeti si la un pediatru pentru a fii precauti si pentru linistea ta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.