Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati folosit vreodata uleiul de cocos pentru curatarea dintilor?

Raspuns mamica: "Stim ca uleiurile le putem folosi pentru piele, pentru corp insa poate putine stiam ca se pot folosi si pentru curatatul dintilor. Este cazul uleiului de susan si a celui de cocos. Nu e deloc complicat de folosit. Se ia uleiul in gura si se clateste gura apoi repeti operatiunea in fiecare zi. Uleiul patrunde in placa si are rolul de a indeparta toxinele protejand astfel dintii si gingiile."

Raspuns mamica: "Chiar nu stiam acest lucru... poate tu l-ai incercat... si chiar vreau sa stiu daca chiar are efect. Am folosit diferite solutii pentru inalbirea dintilor... dar inalbirea cu ulei de cocos nu am auzit niciodata... nici pe la cabinetele stomatologice."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.