Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

A mai avut cineva sinuzita in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Eu am un inceput de sinuzita, nu afecteaza cu nimic sarcina sinuzita, din cate stiu eu, la nevoie se mai poate lua si cate un calmant ceva pentru durere de cap daca este necesar, insa numai cu acordul medicului pentru ca este foarte important daca ai vreo problema in sarcina si sa nu afecteze copilul."

Raspuns mamica: "Eu am avut sinuzita, luam cate o pastila la sfatul medicului, nu dau denumirea sa nu se interpreteze gresit, mai tineam cate o frunza de varza pisata pe frunte, daca era mare durerea imi faceam o cafea si cam atat... Sfatul medicului tau personal este foarte important deoarece el stie ce iti poate recomanda... daca ai tensiune mare cafeaua iese din discutie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.