Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce stiti de gripa noua la bebelusi ?

Raspuns mamica: "Gripa noua este o boala respiratorie ,produsa de un virus gripal de tip A.Trebuie stiut ca nu se transmite de la animal la om.Se poate transmite foarte repede si exista 2 cai:contactul direct cu secretiile nazale si prin inhalarea aerosolilor.Trebuie sa nu mergeti in locuri aglomerate si sa va spalati des pe maini."

Raspuns mamica: "Gripa este o boala virala care se transmite din stranut tuse si alte stari de la un bolnav la altul. Incearaca sa tii copilul cat mai departe de cei bolnavi pentru a nu aveam o surpriza neplacuta. Este urata ca si bola si este pacat sa stai treaz si tu si el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.