Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

La varsta de 5 ani sa o invat sa scrie si sa citeasca?

Raspuns mamica: "Eu am inceput cu fetita mea alfabetul si cifrele de la varsta de trei ani. Acum are patru ani si jumatate si stie tot alfabetul, inclusiv sa il scrie si sa numere pana la cincizeci. Da ar trebui sa il inveti mai intai notiunile de baza si apoi treptat va invata si sa citeasca si sa scrie."

Raspuns mamica: "Cred ca nu ai de ales si trebuie sa o inveti pentru ca sunt multi copii care deja il stiu. Si eu imi pun intrebarea ce vor face acesti copii in clasa intai cand vor invata literele la scoala. Eu nu am vrut sa imi invat copilul dar nu am avut de ales si a trebuit treptat sa il invat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.