Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot fi insarcinata daca am fost sterilizata?

Raspuns mamica: "Trebui sa sti ca in urma sterilizarii in general nu mai poti ramane insarcinata, dar sa sti ca au fost cazuri, putine ce-i drept i care femei care au fost sterilizate au ramas insarcinate. Eu am o prietena care a ramas insarcinata chiar daca a fost steilizata."

Raspuns mamica: "In general in urma sterilizarii nu ai cum sa ramai insarcinata, pentru asta facem aceasta operatie, acum depinde, eu nu am auzit pana acuma pe nimeni din prietenele mele ca au sterilet sa ramana vreuna insarcinata, dar cu un test de sarcina rezolvi acest mister."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.