Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Este posibil sa am depresie post-natala?

Raspuns mamica: "Depresia poate aparea chiar si la 1 an si mai mult de la nastere, din cauza oboselii, a cerintelor pe care crezi ca nu le mai poti indeplini; cere ajutor, sa nu iti fie rusine esti mamica nu esti un robotel si ai nevoie de un timp doar pentru tine ca sa te odihnesti sau ca sa faci ceva ce iti face placere; nu lasa depresia sa te cuprinda, caci mai apoi iti va fi mai greu sa iesi din ea."

Raspuns mamica: "In primul rand ar trebui sa consulti un specialist; depresia poate fi de mai multe feluri. Este depresie care o poti depasi si se manifesta in anumite momente; nu este cine stie ce si cu odihna, plimbari si relaxare; te vei simti mai bine. Si este si depresie care necesita tratament, insa nu este grav; depresia se trataeaza doar ca trebuie sa mergi la un medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.