Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

La ce fel de beneficii am dreptul in timpul sarcinii ?

Raspuns mamica: "Daca va referiti la beneficii financiare - nu aveti dreptul la nimic, in Romania nu sunt remuneratii pentru femeile care sporesc natalitatea. Beneficii de la serviciu puteti avea sub forma de program mai scurt de lucru, intr-un mediu nestresant. Mai beneficiati de consultatii gratuite, de analize gratuite si de ecografii gratuite."

Raspuns mamica: "Beneficii financiare nu prea ai parte decat la 85% din salariu pe parcursul ultimului an; daca te referi la locul de munca atunci da, ai parte de anumite beneficii: poti opta pentru opt ore de lucru zilnic daca lucrezi si noaptea sau mai multe ore, sau poti opta pentru 4 ore de munca, ai liber 2 ore cred pentru a putea merge la ecografii, consultatii si in rest nu prea stiu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.