Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Trebuie neaparat sa-mi schimb moasa si nu stiu cum. Poate sa-mi spuna cineva cum trebuie sa procedez?

Raspuns mamica: "Pur si simplu te duci la alta moasa / doctor, nu trebuie sa iti fie jena daca nu esti multumita de un doctor, este foarte important sa ai incredere in medicul care vei naste si care se ocupa de sarcina ta, este alegerea ta si trebuie sa te gandesti la tine si la copil in primul rand."

Raspuns mamica: "Pai... pur si simplu o contactezi si ii spui ca vreti sa stati un pic de vorba. Apoi fata in fata ii spuneti motivele care v-au determinat sa luati aceasta hotarare. Fara nici o suparare, daca nu aveti incredere in ea sau in experienta ei, nu trebuie sa mai asteptati."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.