Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-l fac pe bebelusul meu sa stea treaz mai mult noaptea?

Raspuns mamica: "De ce sa stea treaz mai mult noaptea? Copilul trebuie sa doarma noaptea nu sa stea treaz si acest lucru ar trebui sa te bucure, chiar daca doarme ziua, noaptea se odihneste cel mai bine ... lasa copilul sa doarma ca nu-i nici o problema daca nu mananca."

Raspuns mamica: "Pai de ce sa stea treaz mai mult noaptea? Bebelusul trebuie sa doarma noaptea, in niciun caz sa stea treaz. Somnul de noapte e foarte important atat pentru noi cat si pentru cei mici. Ar trebui sa va bucure faptul ca doarme noaptea si nu plange si nu va tine treaza toata noaptea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.