Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata. Am dureri in partea de jos a burtei. Sa ma duc la ginecolog ?

Raspuns mamica: "Parerea mea e ca ar trebui sa te duci la medic daca durerile sunt mari, daca sunt suportabile nu cred ca e motiv de ingrijorare. Asta depinde insa si de cat de avansata esti in sarcina ... Depinde insa numai de tine, nu ai dat suficiente detalii despre sarcina ta, ca sa iti pot da un raspuns mai explicit !"

Raspuns mamica: "Eu te sfatuiesc, cum de altfel sfatuiesc pe toate viitoarele mamici, ca la orice durere cat este ea de mica sa mearga la un ecograf sau cel putin la un control ginecologic, deoarece nu poti sti cum te trezesti cu un avort spontan. Mai bine sa fi precaut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.