Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stiti ce lege reglementeza concediul de crestere copil? Am auzit ca trebuie sa ma intorc la munca cu o luna inainte de a implini copilul doi ani... as vrea sa citesc legea !

Raspuns mamica: "S-a schimbat legea fata de perioada cand am intrat eu. Insa acum concediul legal este de un an cu maternitate cu tot. Al doilea an se da in anumite conditii. In ceea ce priveste situatia ta este posibil sa te intorci mai devreme pentra ca poateai intrat in maternitate mai devreme. OUG nr. 111/2010, este actul normativ care reglementeaza regimul de acordare a indemnizatiei."

Raspuns mamica: "Nu stiam ca trebuie sa va intoarceti la munca cu o luna inainte, acum au schimbat intreaba lege. De ex, acum mamicile se intorc la serviciu dupa 1 an de stat acasa si nu au specificat in vreun fel daca acest lucru afecteaza in vreun fel mamicile aflate deja in concediu. Puteti face o intrebare la primarie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.