Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat timp credeti ca trebuie pastrate produsele cosmetice?

Raspuns mamica: "Eu zic mai mult de un an nu ar trebui. Eu atat le pastrez pe ale mele plus ca ma si plictisesc de ele repede. Altele nici nu apuca anul ca le folosesc. Sunt din ele care imi tin si 2 luni. Am patit cu o crema nu avea termen de valabilitate si era cumparata recent si mi-au iesit pete."

Raspuns mamica: "Mamico... grea intrebare! Cam toate ne intrem acelasi lucru: cat timp le putem pastra? Depinde si de termenul de valabiliatete. Stii ca uneori am cumparat produse cosmetice apropiate de termenul sa expire? Le-am folosit si a fost ok. Din cate stiu eu, chiar daca au expirat le mai poti folosi inca 2 ani dupa aceea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.