Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Stiti cumva daca s-a deschis maternitatea privata din Craiova? Adresa?

Raspuns mamica: "Da eu stiu ca s-a deschis prima maternitate privata in Craiova si se numeste Maternitatea MaDonna Maria.Adresa este strada Constantin Brancusi,numarul 8 Craiova ,Dolj.Telefonul 0351/442.574.Dar sa sti ca sunt preturile foarte mari incepand de la 6200 ron in sus."

Raspuns mamica: "Am auzit si eu despre aceasta maternitate. Si vreau sa spun ca pana in prezent am auzit doar lucruri bune. Medici pregatiti si grijulii, asistente foarte atente si....preturi destul de mari. Dar daca vrei sa fii in siguranta, e locul tocmai potrivit."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.