Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, cat este mit sau realitate legat de substantele chimice periculoase din cosmetice?

Raspuns mamica: "Nu mamico... nu este nici un mit. Substantele chimice din cosmetice chiar este ceva adevarat si dovedit. Cam peste tot se aude acest lucru ... ca majoritatea coameticilor contin substante nocive pentru organismul nostru... mai ales unele tipuri de rimel, creme cu zinc sau machiaj."

Raspuns mamica: "Mamico... spre dezamagirea tuturor femeilor... chimicile din coametice nu sunt un mit, ci o realitate ingrozitoare. Iti spun pentru ca am flosit cosmetice chair de la o firma de prestigiu-Dior- iar de la rimel pur si simplu mi-a cazut genele. Este o realitate crunta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.