Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce este bebelusul meu mic la 37 saptamani de sarcina?

Raspuns mamica: "Pai asta ar trebui sa intrebi medicul, la 37 de saptamani parerea mea e ca ar trebui sa aiba macar 2 kilograme, ai mei aveau in jur de 3 kilograme jumate, in ultimele doua luni au luat cel mai mult, daca se naste sub doua kilograme nu cred ca e grav insa vei sta mai mult in spital iar copilul la incubator."

Raspuns mamica: "Mic in ce sens ca nu are destule kilograme; nu trebuie sa te ingrijorezi copii cel mai mult iau in greutate in ulima saptamana de sarcina, eu una nu am stiut niciodata cate kilograme are fetita mea in timpul sarcinii, deoarece nu am vrut, dar s-a nascut cu 3200."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.