Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei pentru copii ?

Raspuns mamica: "Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei nu numai pentru copii, ci si pentru noi adultii. Pacat ca noi nu prea mai avem timp pentru a lua micul dejun, inlocuindu-l cu o ceasca de cafea, dar trebuie sa ne facem timp macar pentru a pregati copilului un mic dejun cat mai bine ales."

Raspuns mamica: "Cu siguranta micul dejun este cea mai importanta masa din zi pentru copilul scolar. In functie de preferintele acestuia, micul dejun poate sa fie mai simplu, cereale cu lapte sau putin mai complicat, lapte sau ceai insotit de tartine cu unt, gem, cascaval si salam, dar nu trebuie uitat un fruct. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.