Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Care ar fi momentul propice pentru inseminarea artificiala ?

Raspuns mamica: "Nu stiu exact care ar fi momentul propice pentru o inseminare artificiala, dar cred ca doctorul care te ingrijeste va sti exact cand trebuie facuta. Cred ca mai intai trebuie sa te supuna la un set de analize si probabil ca dupa ce vor vedea rezultatele va sti sigur cand trebuie facuta."

Raspuns mamica: "Cred ca cel mai potrivit moment il afli de la medic, odata ce te-ai hotarat ca vrei sa ai un bebe. Dupa ce te simti pregatita, discuti cu partenerul pentru a ajunge la un acord (nu stiu cat de usor ii va fi), si, impreuna mergeti la medic pentru a va sfatui si a incepe analizele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.