Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ar trebui sa-mi las copiii sa ia varsat de vant cat de curand posibil?

Raspuns mamica: "Ca ii lasati, ca nu, copiii tot vor lua virusul varsatului de vant - fie de la gradinita sau scoala, fie de la copiii vecinilor cu care intra in contact. Fetita mea a avut varsat de vant la 4 anisori - a fost o epidemie in gradinita. Iar eu am avut la 18 ani - mi-a fost mai greu, nesuportand mancarimile bubitelor aparute pe corp."

Raspuns mamica: "Nu cred ca trebuie sa ii lasati sa faca acum, daca este sa faca, atunci il va face, cel mai probabil de la gradinita, camin. Fetita mea nu a avut nici pojar nici varicela, nici un fel de boala contagioasa. Eu una sper sa nu faca acum si sa faca mare mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.