Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Colicii bebelusului se pot transmite la mama?

Raspuns mamica: "Asa am auzit... nu stiu daca e adevarat! Bebe a mea a avut colici dar eu nu! Nu stiu ce sa zic... poate depinde de la persoana la persoana! As fi vrut sa am eu in locul ei, dar nu am avut de ales! I-am dat espumisan pt copii si ii mai treceau putin pt scurt timp."

Raspuns mamica: "Da... sa stii ca se pot transmite... de la bebelus la mama... si invers... de la mama la bebelus. De exemplu, eu am patit acest lucru si a fost o perioada foarte dureroasa. Cand aveam colici imi venea sa ma urc pe pereti. Ce sa maiz ic de micutul meu bebelus!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.