Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cat ne costa rechizitele scolare? Mai sunt gratuite ?

Raspuns mamica: "In general nu mai sunt gratuitese mai dau manuale la clasele 1-4, o parte din ele, in rest totul trebuie cumparat. Cat costa aceste rechizite, asta depinde despre ce rechizite este vorba, pot costa 100 de ron, mai mult sau mai putin .. .pe mine m-a costat rechizitele baietelului la clasa 0 150 -170de ron."

Raspuns mamica: "In ziua de astazi nimic nu mai este gratuit! In clasele I-IV se dau manuale de la scoala, iar pentru familiile cu venit mic se da rechizite scolare daca indeplinesc anumiti termeni! Costul acestor rechizite difera foarte mult de varsta, de necisitatea caietelor in functie de cate materii are. Costul poate fi intre 150-200 RON."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.