Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Anexita netratata afecteaza ciclul menstrual ?

Raspuns mamica: "Anexita netratata clar afecteaza ciclul menstrual. Si nu numai ciclul menstrual si poate sa iti aduca neplaceri si mai mari. Orice infectie pe care nu o tratezi, mai ales daca nu o tratezi corespunzator dupa o parere medicala avizata poate sa aibe consecinte destul de grave, pot duce pana la infertilitate."

Raspuns mamica: "Clar ca afecteaza. Anexita poate dure si la sterilitate. Ai mare grija cu racelile pentru ca in timp pot duce la faptul ca nu poti da nastere copiilor si esta pacat sa nu poti avea copii. Asa ca protejeaza te de raceli ca sa nu te afecteze pe termen lung."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.