Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce pot sa ii fac lui socru-miu sa nu mai bea? Stam cu el, din pacate, e batran 75 de ani si la 2-3 zile vine baut acasa din vecini. Nu-l mai suport nici eu nici sotul.

Raspuns mamica: "Intrebarea cea mai importanta - aveti copii! Copii vad acest lucru? Discutati cu el faceti-l sa inteleaga ca ceea ce face nu ebine pentru nimeni... in special pentru sanatatea lui... pentru linistea familei... mai ales ca locuieste cu voi trebuia sa va respecte pe amandoi."

Raspuns mamica: "Nu vreau sa te sperii insa nu cred ca mai poti sa faci mare lucru avand in vedere varsta pe care o are. Chiar daca discuti cu el, poate o sa te aprobe ca nu e bine ce face dar n-o sa tina mult. Nu poti sa-l mai schimbi la o varsta asa inaintata. Are varsta pe care o are si asta e...."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.