Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat ar trebui, in mod normal, sa fie greutatea unui baietel de 6 luni?

Raspuns mamica: "In mod normal dupa statistici greutatea bebelui la varsta de 6 luni ar trebui sa fie dubla fata de cea de la nastere. Dar acest lucru nu este un criteriu pt a stabilii aceasta. Cel mai important este faptul ca tu sa vezi ca micutul se dezvolta de la o luna la alta (creste in inaltime si greutate). Fiecare bebelus se dezvolt in felul lui, nu este un tipar."

Raspuns mamica: "In mod normal, dupa ceea ce spun specialistii, un bebe la 6 luni ar trebui sa aibe dublul greutatii de la nastere, dar aceasta nu este o regula. Totul depinde de bebelasi: unii se dezvolta mai repede, altii mai incet in functie de tipul de laptic cu care este alaptat. Daca bebele d-voastra se dezvolta normal atunci totul e ok (creste si ia in greutate in fiecare luna)."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.