Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Un micut de 10 luni poate manca linte?

Raspuns mamica: "Da poate manca linte un copil de 10 luni, incepand cu luna a 9-a poti sa introduci in alimentatia copilului lintea decorticata, dupa 10 luni ii poti da linte, dar ar fi bine sa o pui la inmuiat cu o zi inainte cu o frunza de dafin si trecuta apoi printr-o sita."

Raspuns mamica: "Nu este interzis, doar ca trebuie sa fii atenta la modul in care organismul micutului tau o primeste. Daca observi ca stomacelul lui este prea solicitat, este bine sa o eviti cateva luni, pana mai creste. Este un aliment destul de bogat in nutrienti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.