Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Credeti ca trecerea de la calificative la note, afecteaza rezultatele unui elev de clasa a V a?

Raspuns mamica: "Nu mami, nu are de ce sa ii afecteze rezulatatele la invatatura. Ii poti expica chiar tu ca sa fie trecerea mai usoara: calificativul FB inseamna nota 10 sau 9, B = 8, 7, S = 6,5, I = nota 4 sau mai jos. La inceput poate va fi putin bulversat dar se va obijnui repede cu notarea."

Raspuns mamica: "Nu, din contra eu dintotdeauana am fost de parere ca e mai bine sa primeasca note decat calificative ! Oricum si notele si calificativele sunt orientative! Parerea mea ca unuii invatatori sau profesori mai sunt si subiectivi ! Oricum cunostintele copilului nu i le poate lua nimeni..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.