Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de 5 luni este sub greutatea normala. Trebuie sa-i administrez vitamine?

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa-i dai nici un fel de vitamine copilului, mergi cu el la medic si cantareste-l, daca are o greutate mica atunci medicul iti va prescrie un alt tip de lapte insa in nici un caz vitamine, chiar daca nu are greutatea cat scrie la carte nu inseamna ca nu e bine, se poate ca intr-o luna sa ia mai putin."

Raspuns mamica: "Nu, vitaminele nu ajuta copilul sa ia in greutate, doar ii sporeste pofta de mancare. Incercati sa-i dati alimente solide cum ar fi - bananica cu branzica proaspata de vaci/ajuta la luarea in greutate, laptic cu faina de orez sau gris. Vedeti ce va recomanda medicul pediatru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.