Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum pot sa-l fac pe fiul meu sa nu mai intre cu capul in oameni?

Raspuns mamica: "Ai putea sa-l tii de mana, sa stai in urma lui si cand vezi ca da sa se izebeasca sa ii spui ca trebuie sa fie atent, adica sa-l atentionezi dinainte, poti sa-l pui in ceva, o tricicleta, bicicleta ceva si sa-l duci tu, probabil ca nu o face intentionat, asa sunt copiii."

Raspuns mamica: "Adica vreti sa spuneti ca este foarte neatent si ca nu se prea uita pe unde merge? Daca este asa atunci ar trebui sa ii atrageti atentia de cate ori il vedeti ca nu se uita pe unde merge si poate pe viitor o a fie mult mai atent pe unde mergesi mai ales la oameni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.