Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum se folsoesc pliculetele pentru curatat sticlele de apa?

Raspuns mamica: "Ce fel de pliculete? Din cate stiu eu nu exista pliculete pentru curatat sticle, de cumparat ma refer. Si nu inteleg la ce fel de sticle te referi... la sticlutele copilului? Adica biberoane? Exista solutii speciale pentru curatat insa trebuie sa ai mare grija deoarece pot sa afecteze stomacelul copilului si nu numai."

Raspuns mamica: "Buna, Eu nu stiu la ce fel de pliculete te referi ... nu am stiut ca exista pliculete pentru curatat sticle de apa ... Oricum sigur sunt chimicale si ar trebui sa le eviti ... Spala bine sticla, o poti fierbe eventual sau poti folosi un sterilizator de biberoane si nu ai nevoie de nici un fel de pliculet."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.