Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Pentru o educatie buna, mama trebuie sa se impuna sau sa rasfete copilul ?

Raspuns mamica: "Pentru o educatie mai buna, mama trebuie sa stie cand sa isi certe copilul, si cat si cum. Nu trebuie amenintat, ci doar discutat cu el pe un ton cald dar sa stie ca il certi, ca nu a facut ceva bine. Sa ii spui ca nu mai primeste ceva la care tine el, o jucarie sau un joc daca mai face ceva rau."

Raspuns mamica: "Trebuie sa se si impuna mama, pentru ca cel mic sa inteleaga ca in viata sunt si reguli, ne ghidam dupa niste reguli. Daca e tot timpul alintat, se va lovi de problme cand va mai creste. Mama trebuie sa gaseasca un echilibru, nici prea multa impunere, nici prea mult alint..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.