Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce poate cauza flatulenta inconfortabila a baiatului meu?

Raspuns mamica: "Atunci cand gazele nu sunt eliminate flatulenta, ele se pot acumula in stomac facandu-l sa creasca in volum. Balonarea se datoreaza consumului de alimente grase, intoleranta la lactoza. Asa ca dacaii dati baiatului fasole boabe, broccoli, conopida, bauturi gazoaze, guma de mestecat, incercati sa le eliminati din alimentatia lui."

Raspuns mamica: "Depinde ce are la masa. Daca elimini din alimentatie cele care ar putea sa-i determine flatulenta, iar aceasta continua, incearca sa le elimini si din alimentatia ta (daca il mai hranesti la san). Sunt si copii care au stomacelul mai sensibil, iar la acestia este mai greu de inlaturat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.