Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Apa simpla este mai indicata la copii mici ?

Raspuns mamica: "Adica apa plata, da. Sa nu ii dai altceva, daca iti este frica sa ii dai orice apa plata, atunci poti sa cumperi de la farmacie sau exista o apa in supermarket. Devine cam asa ceva, care este speciala pentru copii, dar sa nu ii inlocuiesti apa cu altceva."

Raspuns mamica: "Apa plata e cea mai indicata, sa nu ii dai apa de la robinet, aceasta este tare calcaroasa, nici ceiutele sa nu i le faci decat cu apa plata, e mult mai sigur. Ei au organismul tare sensibil si trebuie protejati pana li se dezvoltza imunitatea, asa ca mare grija ce apa, ce lichide bea si cu ce se hraneste copilasul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.