Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copiii daltonisti ce clori nu desting ?

Raspuns mamica: "Daltonismul este un defect al vederii ce consta in imposibilitatea de a distinge anumite culori. Prin termenul de daltonist se intelege doar incapacitatea de a vedea culorile rosu si verde, totusi se cunosc tot atatea forme de daltonism pe cate culori exista."

Raspuns mamica: "Daltonistii sunt persoane care nu pot distinge rosu de verde cel mai adesea, insa exista si alte cazuri in care alte culori nu pot fi distinse (verde si galben, albastru si verde etc) . Destul de periculos daca ne gandim la pericolele de pe strada si la semafor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.