Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Imi puteti spune care sunt simptomele sarcinii?

Raspuns mamica: "In primul rand lipsa ciclului, daca intarzie mai mult de 7-10 zile este bine sa faci un test de sarcina obisnuit sau un test de sange care este si mai sigur. De asemenea, alte simptome sunt urinarea foarte dese, dureri ale sanilor si anumite persoane au si stari de rau foarte mari."

Raspuns mamica: "In primul rand ai o senzatie continua de somn, apoi urmeaza intarzaierea ciclului, unele femei au stari de ameteala, apoi de greata, dar sa stii ca nu in aceasta ordine neaparat, si nu toate. Unele femei au unele din acestea altele nu. Dar ar trebui sa iti faci un ecograf sau un control."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.