Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Pot sa ii dau copilului meu biscuiti cu crema? Are 3 anisori.

Raspuns mamica: "Parerea mea este ca ar trebui sa evitam dulciurile din comert pe cat posibil. Cand vor fi mari, vor manca si isi vor cumpara singuri, fara sa mai putem avea control asupra lor. Incearca sa ii dai biscuiti facuti in casa, eventual cu o dulceata deasupra."

Raspuns mamica: "La 3 ani parerea mea e ca poti sa ii dai cate putin din toate, eu le dau si bisnuiti si ciocolata, eugenii, napolitane etc. Important este sa nu le dai mult, in cantitate mare, si ar fi bine sa le dai produse care sunt pentru copii, nu sunt naturale dar sunt mai bune ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.