Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Grupa sanguina a sotului meu poate afecta copilul ?

Raspuns mamica: "Grupa sanguina nu, daca te referi la rh, atunci da. Trebuie sa fie rh pozitiv al tau. Daca tu il ai negativ si sotul tot negativ atunci nu sunt probleme, dar daca tu il ai negativ si sotul pozitiv atunci sunt niste riscuri, si atunci medicul tau o sa te invete ce este de facut."

Raspuns mamica: "Inainte de a va casatori civil se fac niste analize. Acele analize va indica inclusiv faptul daca sunteti sau nu compatibili pentru a face un copil. Daca rh unuia dintre voi este negativ, iar al celuilalt este pozitiv trebuie facute niste teste, deoarece exista riscul de a da nastere unui copil cu malformatii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.