Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care este cel mai bun interfon pentru bebelusi cu senzor de miscare?

Raspuns mamica: "Mami, cum adica cu senzor de miscare? Adica se activeaza daca bebe se misca de pe o parte pe alta in patut? In fine, noi il avem pe cel mai ieftin, cel de la primii pasi (150-170 ron) si este ok, ma ajuta foarte mult! Fetita sta in camera ei (are 5 luni) si eu aud din bucatarie daca plange sau e fratiorul pe la ea si se joaca."

Raspuns mamica: "Angelcare este unul dintre cele mai performante. Imediat ce simte o miscare in care, se declanseaza. Numai sa nu ai animale de casa. Nu vei mai sti daca bebe se foieste sau catelul. Noi am folosit si ne-a fost de mare ajutor. Nici nu apuca bine sa se trezeasca, si eu eram deja langa el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.