Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum inveti un copil de 2 ani sa doarma singur fara mami. Ajutor!

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie sa aveti rabdare si sa il mutati in camera lui dar sa stati si dumneavoastra cu el pana adoarme, iar dupa puteti pleca. Sa ii spuneti ca daca ii este frica si se trezeste poate sa vina la dumneavoastra in camera oricand vrea el sau poate sa va strige si dumneavoastra veti veni."

Raspuns mamica: "Explicati-i cu calm ca este destul de mare ca sa doarma singur... Amenajati-i camera dupa placul ei ca sa o incante si cumparati-i lenjerie cu personajele preferate. Sa stati cu el pana adoarme si lasati-i o lampa de veghe aprinsa. Aveti grija sa aiba apa la indemana."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.