Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Spermicidele combinate cu un alt mijloc de protectie - ex. prezervativul - ofera o siguranta de contraceptie mai mare ?

Raspuns mamica: "Hai sa iti spun un lucru: sa stii ca daca folosesti prezervativul esti 99 la suta protejata, nu mai ai nevoie si de alte metode de contraceptie. Sau poti lua anticonceptionale si daca esti cu un tip pe care nu il cunosti atunci poti folosi prezervativul pentru a evita o eventuala infectie cu vreo boala venerica."

Raspuns mamica: "Spermicidele indiferent daca sunt sub forma de creme, pastile, geluri etc protejeaza doar de sarcina (70% protectie) iar de boli venerice 0. Folosite impreuna cu o alta metoda de contraceptie (prezervativul in acest caz) ajunge sa protejeze pana la 99%."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.