Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce se intampla cu primul nascut cu Rh pozitiv, a carui mama are Rh negativ, iar tatal are Rh pozitiv?

Raspuns mamica: "De obicei femeile cu rh negativ al caror sot nu are tot rh negativ sunt predispuse sa piarda sarcina, din cauza incompatibilitatii, adida corpul mamei nu recunoaste fatul, deci de cele mai multe ori il da afara. Exista un vaccin pentru asa ceva, intreaba medicul tau."

Raspuns mamica: "Nu e musai insa da, este posibil sa pierzi copilul daca nu aveti acelasi RH, vaccinul se numeste anti-D si are rolul de a neutraliza hematiile Rh plus si daca ai mai mult de 12 saptamani de sarcina parca trebuie sa faci vaccinul, de asemenea este important daca ai avut avorturi pana acum. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.