Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa am mai putina incredere cu cea de-a doua sarcina?

Raspuns mamica: "Acum nu stiu de ce spui ca nu prea ai incredere in cea de-a doua sarcina. Nu stiu daca mai ai un copil sau pur si simplu este primul copil si nu sti cum sa reactionezi, iti este frica. Sau poate ai suferit un avort si iti este frica sa nu se repete. Trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine."

Raspuns mamica: "La mine sarcina a doua a fost cea mai usoara si travaliul a fost mult mai usor dar si sarcina in sine, tin minte ca faceam treaba fara probleme pana in ultima zi cand a trebuit sa merg la spital si surpriza a fost si mai mare sa vad ca si copilul e cuminte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.