Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati concepe ideea sa plecati undeva in vacanta fara copii?

Raspuns mamica: "Nu, niciodata nu mi-as lasa copiii acasa. Vacanta este ori pentru toata familia ori deloc... nu as putea sa stau relaxata undeva fara sa-mi stiu copii aproape, sa stiu ce fac, daca se simt bine sau nu... in plus vreau sa simta si ei bucuria vacantei, sa se distreze si ei."

Raspuns mamica: "Eu m-am gandit sa plec in Anglia la sot in luna lu Iulie pentru o saptamana si sa las fata cu sora mea mai mica. Nu am alta optiune imi va fi greu sigur, dar e mica sa o iau in avion iar eu nu as putea sa ma descurc si cu ea si cu bagaje. Ar fi prea greu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.