Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Hemoragie interna: totul este in regula?

Raspuns mamica: "Cum sa fie in regula sa ai hemoragie interna? Hemoragia interna este mult mai periculoasa decat cea externa. Nu inteleg de ce nu esti in spital pentru a primi ingrijiri si pentru investigatii suplimentare. Mori cu zile acasa daca nu faci nimic in aceasta privinta."

Raspuns mamica: "Da, cam la fel raspund si eu :D, cum sa fie in regula sa ai hemoragie interna? Apropos de asta, una din colegele mele a avut recent hemoragie, nu mai stiu insa daca interna sau externa, si medicul i-a spus ca daca mai statea putin acasa nu mai avea ce sa-i faca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.